Aman Prana Okinawa Omega 3-6-7-9 Happy Perilla Special 500 ml

Aman Prana Okinawa Omega 3-6-7-9 Happy Perilla Special 500 ml.
Glutenvrije en biologische oliemix waarvan reeds eeuwen de bijzondere werking bekend is. Voor de frisse smaak aangevuld met bio-dynamische olie van citrusvruchten.
Okinawa Omega happy perilla special herstelt het omega-3,6-evenwicht. Gebruik zoveel je wenst. Voor hem, voor haar, voor baby en 100-jarige.
Okinawa Omega happy perilla special is geen supplement maar slimme voeding. Om je dagelijks aanbevolen ALA en LA op te nemen, volstaat 1 theelepel (5g). Voor de optimale hoeveelheid en om tekorten aan te vullen kan je 1 à 2 eetlepels per dag nemen. Als je dagelijks een theelepel neemt en daarnaast gezond eet, ben je super gezond bezig en heb je de optimale hoeveelheid binnen in een goede verhouding. Eén theelepel levert je veel alfa-linoleenzuur en voldoende linolzuur. Okinawa Omega bevat van nature veel vitamine E en carotenen om de omega’s in ons lichaam te beschermen tegen zuurstof en warmte. Schudden voor gebruik. Niet verhitten.
Gebruikswijze: Okinawa Omega kun je naar believen gebruiken. Dag in, dag uit. Ofwel zo met de lepel ofwel in groentesap, yoghurt, bij dressing of toevoegen als het eten klaar is. Niet mee wokken of bakken. Alleen koud gebruiken. Kan ook perfect in aardappelpuree of tomatensaus.
Omega-3 en 6 zijn zeer gevoelige oliën die Amanprana met veel respect heeft geperst. Resultaat: zeer weinig peroxidatie van de olie. Daarbij bevat Amanprana van nature veel carotenen en vitamine E. Deze antioxidanten en vitaminen beschermen de olie tegen oxidatie door licht, zuurstof en warmte. Zowel in de fles als in ons lichaam.

prijs: 51.36    (klik hier voor meer informatie